Potatoskins
Indsendt af : Chris Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne deles i to og koges ca 10-15 minutter (afhængig af størrelse).
Med en ske udhules kartoflerne. De skal stadig være omkring en cm tykke overalt. De udhulede kartofler lægges på en bageplade (med bagepapir) og fyldes med bacon skåret i tern og findelte forårsløg (eller zitauer eller skalotte eller rødløg eller.) og varmes igennem ved høj varme (180-200 grader C.) i en times tid. Osten drysses over et kvarter til en halv time før kartoflerne tages ud. Tips: Retten er opståede ved at kartoffel "skrællerne" er blevet tilovers når man har brugt indmaden til mos. Så har nogen fundet på at fylde dem med ting og sager og genvarme dem. De kan også laves i friture. Jeg bruger dem som erstatning for bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 3578 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne