Stegt sild i tomatlage
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Sildefilet vendes i mel med lidt salt og peber i. Steges i margarine.
Ingridienser til lage røres sammen. Sild og hakkede løg lægges i lag i skål og lagen hældes ud over. Har godt af at trække i køleskabet et døgn. Smagen trækker bedre ind i fisken. Serveres med rugbrød (som sildemad). Tips: Anden fisk kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 19507 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-13 17:13:46 Jeg har hørt de sild bliver kaldt kærligheds sild |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne