Porre/jordskoksuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt af : Vibeke Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skræl jordskokker og porre(også det fineste af toppen). Skæres i tern og kommes i gryde med suppen (evt. vand og terning).
Når alt er mørt (ca. 20 min) blendes direkte i gryden med stavblender (eller hældes i blenderglas) og derefter tilbage på komfuret hvor Creme Fine tilsættes. Koges igennem og smages til med salt og peber men pas på med saltet da der skal ristede bacontern (som crisp) på toppen ved servering. Giv flutes eller andet godt brød til. |
|
Opskriften er vist 15412 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne