Spinatroulade med skinke 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt af : Stenner Indsendt : Red : |
|
|
Den optøede spinat presses fri for væde og hakkes groft med en kniv.
Rør spinaten op med æggeblommer og krydr med salt og peber. Pisk hviderne stive og vend dem i spinatmassen sammen med revet ost. Smør massen ud på et stykke smurt bagepapir og bag rouladebunden ca. 10 min. ved 200 grader. Bland skinke, tern af peberfrugt, cremefraiche og vend rouladebunden ud på et viskestykke, smør skinkefyldet på og rul den sammen. Stil den koldt mindst 2 timer - gerne natten over - før den serveres i skriver. |
|
Opskriften er vist 7440 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne