Cornflakes-nøddetoppe
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : steincke Indsendt : Red : |
|
|
smelt nougat over vandbad. Hæld hakkede nødder og cornflakes ned i og rør det rundt. Mængde af cornflakes og nødder varierer efter hvor flydende det skal være.
Brug en ske til at sætte toppene på bagepapir. Derefter skal de stå i kølekab 1/2 - 1 time så de stivner. Smelt overtrækschokoladen over vandbad. Tag toppene og vend dem hurtigt i den smeltede chokolade. Derefter skal de på køl igen. |
|
Opskriften er vist 7120 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne