Oksefad med løg og æbler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : elin Indsendt : Red : |
|
|
brun oksefars på en pande, smelt margarine i en gryde, tilsæt karry og chili. skær porre æbler og løg i små stykker og svits. held det hele i et ildfast fad drys med salt og peber. hakket tomater hen over skyld dåsen med lidt vand og tilsæt. sæt retten i ovnen i ca. 1/2 time ved 200g
Tips: Serveres med jasminris salat og flutes |
|
Opskriften er vist 12664 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne