Scrambled Eggs Røræg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Frede K. Indsendt : Red : |
|
|
Pisk Æg'ene med Mælken, Vandet Eller Fløden og steg det på en pande mens du rører rundt i det
Tips: Serveres med bacon og persille |
|
Opskriften er vist 50363 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer mads - 2012-02-01 12:34:34 hej smager den godt Maj - 2008-01-02 11:12:55 Den er så god, vi spiste den på Gran canaria :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne