Krokanere (Amo)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Den færdigæltede dej deles i 4 lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca. 3 cm. tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling, gerne i køleskab, så de er lettere at skære. Af hvert dejstykke skæres ca. 16 stk. som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca. 9 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 10 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes til afkøling på bagerist. Før servering lægges de sammen med smørcreme. Tips: 785 |
|
Opskriften er vist 4966 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-02-09 19:22:57 Læg dem sammen med flødeskum iblandet fint revet chokolade. Smager rigtig dejlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne