Mackay mangrove mudcake
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : alia Indsendt : Red : |
|
|
chokolade, smør, flormelis og sodavand. Blandes i en skål og sættes over et vandbad, så det smelter. Det skal være glat. Ovnen skal forvarmes 180o det kan forsåles at man tænder for ovnen når det er halt smeltede da det tager pænt lang tid.
mel, bagepulver og salt blandes og sies i dejen. Til sidst røres de to æg i dejen og den stille midt i ovnen. Den er færdig efter ca. 1 time, når man stikker et grillspyd i den skal der hænge lidt ved den. Kagen vil hæve mens den bliver bagt og der er planen at den skal falde sammen igen. Tips: Servering Den skal ikke være for varm da den vil være meget blød, samme tid må den ikke være for kold da det vil være som et stort og hårdt stykke chokolade. Det jeg plejer at gøre er at vente til dagen efter og have den stående i en kold oven så den har ca. stue temperatur. |
|
Opskriften er vist 4118 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer alia - 2007-11-06 21:23:41 den skal bage i en sprig form på 23 cm i diameter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne