Nelles aftenkage (Julekage)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i den lunkne mælk, røres derefter sammen med hvedemelet, fedtstof, sukker, salt, kanel og æg.
De øvrige ingredienser arbejdes i til en skær dej, der sættes til hævning et lunt sted i 15 minutter.
Mens dejen står til hævning røres remoncen. Dejen rulles derefter ud til 20x30 cm. størrelse. Remoncen smøres på langs i midten af dejen. Denne foldes sammen mod midten fra begge sider og lægges i en velsmurt form (rumfylde ca. 2½ l.) Sættes til efterhævning i 30 minutter på et lunt sted. Når dejen er efterhævet, stryges den med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og tesukker. Bages ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Tips: 683 |
|
Opskriften er vist 4869 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne