Chokolade ispinde, Gerdas
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Gerda Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne luftigt med sukker.
Pisk derefter fløden og hæld den forsigtigt sammen med æggehviderne. Smelt chokoladen i en gryde og hæld den meget forsigtigt i æggemassen. Hæld isen i forme og frys dem i ca. 6 timer til et døgn. |
|
Opskriften er vist 5798 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne