Møllevinger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Margarinen og hvedemelet hakkes sammen.
Eddike og vand tilsættes.
Dejen æltes hurtigt sammen og rulles ud til en stor firkant, der foldes sammen fra hjørnerne ind mod midten som en serviet.
Anbringes på et køligt sted, evt. køleskab i ca. 1 time.
Dejen rulles ud ca. 1 cm. tykt. Skæres ud i firkanter på ca. 7x7 cm. Hver firkant skæres fra hvert hjørne omtrent helt ind til midten. Hver anden snip foldes ind mod midten og fæstnes med et let tryk. På midten anbringes en klat marmelade eller gele. Pensles med æggestrygelse, drysses med sukker og bages ved 250 grader C i ca. 10 minutter. Opbevares i kagedåse og lunes op lige før servering. Tips: 240 |
|
Opskriften er vist 3019 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne