Minitærter med nougatcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne til dejen æltes godt sammen og hviler 1 time på et køligt sted, evt. køleskab.
Dejen rulles ud og trykkes ned over linseformene ca. 10 cm. i diameter. Bages ved 225 grader C i ca. 8 minutter. Når kagerne er kolde tages de af formen. Til nougatcremen kommes sukkeret i en gryde og smeltes over god ild ved stadig omrøring. Hældes op på en smurt plade. Når nougaten er kold knuses den med kagerullen. Piskefløden piskes til flødeskum og vendes i den knuste nougat og fyldes i linsebundene. Pyntes evt. med et mynteblad eller en klat gele. Tips: 651 |
|
Opskriften er vist 29739 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-09-01 22:14:49 Jeg har kun bagt linsebundene, fordi jeg havde noget nougatcreme i forvejen, som skulle bruges. Men bundene var rigtig gode - jeg har givet dem en 9'er 😊 Marianne Søgaard - 2014-08-31 18:04:06 Øhm... Hvor meget nougat skal der bruges i nougatcremen? Mia - 2012-12-04 15:23:49 Det lyder rigtig nemt og lækkert vil straks begynde og lave det..! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne