Havregrøds mums
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Dennis C. Sydby Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mælk, havregryn, nødder og maizena i en gryde. Og kog det lidt, over lavt blus. Sluk for varmen og hæld halvdelen af sukkeret i blandingen (Altså 1/2 dl. sukker.)
Tag gryden af varmen, og bland honningen i havregryns-blandingen. Hæld havregrøden over i en dyb tallerken og put syltetøjet på, derefter drysser du sukkeret udover. Så er det klar til severing ! |
|
Opskriften er vist 11504 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2013-08-16 13:57:50 Honningen gør det sødt nok, så jeg udelader ganske enkelt sukkeret. Hvis der er behov så drys lidt over når der spises. anonym - 2009-09-11 14:30:44 grøden forsvinder helt i sukkeret, så den opskrif vil jeg ikke anbefale andre anonym - 2007-11-04 22:44:32 Har ikke prøvet opskriften, men syntes at det lyder af alt for lidt mælk/vand i forhold til havregrynene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne