Havregrøds mums

Havregrøds mums, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dennis C. Sydby

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.mælk
5 dl.havregryn
3 slags forskellige nødder (hakket)
1 dl.sukker
1.5 spsk.solbærsyltetøj
1 spsk.maizena
2 spsk.honning
 
Opskrift:
Hæld mælk, havregryn, nødder og maizena i en gryde. Og kog det lidt, over lavt blus. Sluk for varmen og hæld halvdelen af sukkeret i blandingen (Altså 1/2 dl. sukker.)

Tag gryden af varmen, og bland honningen i havregryns-blandingen.
Hæld havregrøden over i en dyb tallerken og put syltetøjet på, derefter drysser du sukkeret udover.

Så er det klar til severing !





karakterer:
Opskriften er vist 11504 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-16 13:57:50
Honningen gør det sødt nok, så jeg udelader ganske enkelt sukkeret. Hvis der er behov så drys lidt over når der spises.

  -   2009-09-11 14:30:44
grøden forsvinder helt i sukkeret, så den opskrif vil jeg ikke anbefale andre

  -   2007-11-04 22:44:32
Har ikke prøvet opskriften, men syntes at det lyder af alt for lidt mælk/vand i forhold til havregrynene