Gluten-boller (Amos)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i mælken, de øvrige dele æltes i.
Dejen skal æltes godt.
Formes til ca. 30 boller, der sættes på velsmurte plader. Hæver på et lunt sted til dobbelt størrelse. Bages ved 250 grader C i ca. 15 minutter Tips: 225 |
|
Opskriften er vist 9225 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer GitteRM - 2018-03-15 20:30:03 Super gode boller. Jeg brugte 2 spsk sukker, og lod dem hæve i næsten 2 timer. Så var de både lette og luftige. Halvdelen af bollerne blev spist med det samme, så det er også en god portions-størrelse. Josefine - 2009-08-21 12:01:05 Jeg er glutenallerkiger og køber normalt glutenfri mad ved netspiren Men i går prøvede jeg jeres opskrift, og blev faktisk rigtig glad for resultatet, de boller er rigtig gode. Hilse Josefine |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne