Tomat/fennikel suppe med ouzo
Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hak fennikel, løg og hvidløg groft, og sauter med salt og peber i olien i 20-30 minutter ved svag varme (må ikke branke). Tilsæt ouzo og lad det koge lidt ind. Tilsæt flåede tomater, groft hakket soltørret tomat og bouillon, og lad det simre i yderlegere 20-30 minutter. Blend suppen og smag til med salt og peber.
Tips: Suppen passer fint til skaldyr (hvidvins dampede muslinger, grillede kammuslinger etc.), erstat evt. noget af bouillonen med hvidvin. |
|
Opskriften er vist 6199 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-26 08:18:56 K & H SUPER-SUPPE! Lavede den med blåmuslinger og serverede med et godt flute, intet mindre end fantastisk! Rigtig god Tomat/lakrids-agtig smag. Suppen kan varmt anbefales! En 10'er herfra! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne