Rundstykker Diabetes

Rundstykker Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Morgenbrød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Gær, frisk
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æltes sammen og hæves til dobbelt størrelse. Formes til rundstykker. Hæver igen ca. 1/2 time. Pensles med sammenpisket æg. Bages ca. 15 min. i ovnen ved 250 grader.

Tips:

i stedet for vand kan der bruges halvt vand og halvt mælk.





karakterer:
Opskriften er vist 24476 gange,
og udskrevet 721 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11044 (2629 kcal)
KJ pr. Portion 11044 (2629 kcal)
Vægt ialt 1089 gram
Vægt pr. Portion 1089 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1014 KJ (241 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 42.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-03 08:11:01
Naar jeg laver, disser rundstykker her saa putter jeg forskellge korne i dejen eller light chokolade, for at det giver lidt mere smag eller jeg bruger korander.Lige saa eller reven gulerødder, og det smager rigtige gdt, saa kan mine rundstykker alsaa godt, fryse de har været bagt ved 200 grader i 20-30 minutter.

  -   2008-07-03 10:40:11
vil sige at mange af de opskrifter her er dårlig...og kan ikke hjælp nogen...ingen fiber masser af fedt og sukker...lige til både tykke og tynde får problemer

  -   2008-01-03 08:44:18
Disse rundstykker er uegnede til diabetikere pga. manglende fibre. Brød uden fibre fordøjes for hurtigt og medfører en alt for stor og brat stigning af blodsukkeret. Hvedemelet bør erstattes af hvid hvede.

  -   2005-01-01 01:01:01
du bager dem næsten færdige - ca. 10-12 min

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor længe skal de bages hvis man vil fryse dem og varme dem om morgenen?