Rundstykker Diabetes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Æltes sammen og hæves til dobbelt størrelse. Formes til rundstykker.
Hæver igen ca. 1/2 time. Pensles med sammenpisket æg.
Bages ca. 15 min. i ovnen ved 250 grader.
Tips: i stedet for vand kan der bruges halvt vand og halvt mælk. |
|
Opskriften er vist 24533 gange,
og udskrevet 722 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer monica sørensen - 2010-10-03 08:11:01 Naar jeg laver, disser rundstykker her saa putter jeg forskellge korne i dejen eller light chokolade, for at det giver lidt mere smag eller jeg bruger korander.Lige saa eller reven gulerødder, og det smager rigtige gdt, saa kan mine rundstykker alsaa godt, fryse de har været bagt ved 200 grader i 20-30 minutter. anonym - 2008-07-03 10:40:11 vil sige at mange af de opskrifter her er dårlig...og kan ikke hjælp nogen...ingen fiber masser af fedt og sukker...lige til både tykke og tynde får problemer anonym - 2008-01-03 08:44:18 Disse rundstykker er uegnede til diabetikere pga. manglende fibre. Brød uden fibre fordøjes for hurtigt og medfører en alt for stor og brat stigning af blodsukkeret. Hvedemelet bør erstattes af hvid hvede. Winnie - 2005-01-01 01:01:01 du bager dem næsten færdige - ca. 10-12 min Tanja - 2005-01-01 01:01:01 hvor længe skal de bages hvis man vil fryse dem og varme dem om morgenen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne