Ananaslagkage
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Til bundene piskes hele æg og sukker til en tyk æggesnaps.
Det varme, dog ikke helt kogende vand tilsættes, og til sidst røres hvedemel og bagepulver i.
Dejen kommes i en velsmurt raspstrøet springform.
Bages ved 175 grader C i 40-45 minutter. Når kagen er næsten kold saves den en gang igennem til to bunde. Ananascremen koges således: Hele æg, hvedemel, sukker og ananassaft piskes sammen. Koges igennem, under stadig piskning. Tilsæt smørret og pisk cremen kold. Cremen lægges på den ene bund. Anansastykker, skåret ud til små trekanter, lægges på. Den anden bund lægges over. Hele kagen oversmøres med chokoladeglasuren. I kanten af kagen anbringes halve ananasringe, eller hele kagen kan skjules med hele ananasskiver. I midten af hver ring kan der sprøjtes en lille klat flødeskum eller anbringes et cocktailkirsebær. Tips: 202 |
|
Opskriften er vist 24763 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2009-01-02 10:13:55 Tip: cremen er også god mellem købte lagkagebunde. Der spares tid og kagen er stadig lækker. Pia Bølling Johnsen - 2007-11-24 11:02:09 Lagkage der ikke er for fed eller vammel at få i munden, men der er frisk og lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne