Abrikos- og chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen skæres i stykker og smeltes sammen med fedtstoffet i en skål, der er anbragt over vandbad.
Det sigtede flormelis tilsættes forsigtigt, om nødvendigt tilsættes lidt kogende vand for at opnå passende blød konsistens.
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes mel, hvori bagepulver og kakao er sigtet, i sammen med det varme vand, og det hele røres sammen til en ensartet masse. Dejen fordeles i 3 smurte lagkageforme ca. 22 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 10 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Bundene tages ud af formene, når de er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist. I god tid før servering lægges bundene sammen med abrikosmarmelade, pyntes med glasuren og de hakkede nødder eller mandler. Tips: 843 |
|
Opskriften er vist 19601 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer monica - 2008-11-18 16:23:56 hej denne kage smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne