Kardemommeboller 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnede Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet smuldres i melet. Gæren udrøres i den kolde mælk, og gærblandingen tilsættes sukker, kardemomme og mel. Dejen æltes til den er blank og smidig.
Deles i 2 portioner. Hver del rulles ud til en plade på ca. 20x30 cm. Dejen skæres ud i firkanter (ca. 12 stk.) BR> Ingredienserne til fyldet røres sammen og der ligges en klat midt på hver af dejstykkerne. Hver hjørne foldes over cremen ind i midten. Lægges i papirforme med foldningen opad. Hæver ca. 10 min. Pensles med æg og bages ved 250 grader C. i ca. 10 min. til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 6505 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne