Marcipantærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smuldre smørret til tærtebunden i melet.
Tilsæt sukker og æg og æggeblomme og ælt hurtigt dejen sammen.
Læg den koldt 1 time
Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 24 cm med den.
Rør smør og sukker til fyldet sammen.
Rør pistacemarcipanen blød med æg og æggehvide
Rør smør og marcipanblandingen sammen og fordel den i tærtebunden.
Bag tærten 30-35 minutter ved 200 grader.
Lad kagen blive kold. Smelt chokoladen og fordel den over kagen.
Pynt med mandler, sukkerkugler eller cocktailbær.
|
|
Opskriften er vist 32554 gange,
og udskrevet 683 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer B1322 - 2010-04-05 20:18:01 Super lækker tærte. Jeg tilføjede kanel til i fyldet hvilket gjorde den endnu mere lækker :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne