Blodige popkorn
Højtid: Halloween Indsendt af : Kriis Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Først laver du nogle popkorn, el. køber nogen.
Så smelter du noget smør eller margarine i en gryde og tilsætter rød frugtfarve. Når det så er kølet lidt af hælder du den røde masse over popkornene i el skål og vupti! så har du nogle blodige popkorn (: |
|
Opskriften er vist 114798 gange,
og udskrevet 1593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (87 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-13 10:09:12 I stedet for frugtfarve kan man bruge rødbedesaft. LoL - 2013-10-31 17:54:07 Fint nok. Men de bliver altså helt smattede Mig..? - 2010-11-10 22:37:35 Jeg har prøvet det, og jeg synes det var super sejt! -MEN, popcornene blev helt bløde og uspiselig, men det så sejt ud! Heldigvis havde jeg også alm. popcorn xD Per - 2009-10-16 22:19:52 Vi har afprøvet opskriften nu og skrevet nogle mængder på. Og hvis de ikke skal være helt røde passede det jo meget godt, og det heder jo også blodig og ikke røde popkorn. Tine - 2009-10-15 15:06:44 Man kan også bare komme frugtfarven i grden mens man laver popcornene. Hvis altså man laver dem på den gammeldags manér i en gryde. Så er indeholder de en hel del mindre fedt end micro-popcorn som så bagefter er overgældt af smeltet smør.... Anders Bergen - 2009-10-15 09:22:36 De bliver ikke smattede, der skal ikke bruges ret meget smør, og det skal altså helst være smør, har brugt det med hvidløg eller basillikum pesto. Hæld de varme popkorn i en 20 L. (bradepande) pose sammen med den varme smør og salt, pust luft i posen og ryst straks Lilly - 2009-10-05 20:07:22 hvis du ikke putter får meget på og blader dem godt og forsigtet så bliver de ikke smadrer Dina - 2008-10-31 18:56:12 Sej idé.. Det vil jeg prøve ;) anonym - 2008-10-03 16:44:23 det dumt popkorne bliver klad rette blod grød istedet for Kikidi - 2008-10-02 23:57:31 Bliver de ikke helt smattede ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne