Nem og god kakaoroulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Helle Sjølund Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
- Pisk æggehviderne stive.
- Vend sukker og æggeblommerne i. - Sigt kartoffelmel, vaniljesukker, bagepulver og kakao i. Fordel dejen i en dyb bageplade eller bradepande 30x40 cm., beklædt med bagepapir. - Bages midt i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter, den skal føles svampet når man mærker på den, og må ikke føles tør. - Når dejen er bagt, tager man et stykke bagepapir og drysser med lidt sukker. - Vend rouladen ud på det sukkerbeklædte bagepapir. den køler ret hurtigt af, så inden for 5 minutter, kan man smøre flødeskummet ud på den - rul den sammen til en roulade, ved ar rulle på den lange led. Bagepapiret er til stor hjælp her, når man skal rulle den sammen (den bliver forholdsvis stor/høj). Rouladen kan spises med det samme eller kommes i køleskabet og gemmes til senere (jeg anbefaler max en dag i køleskabet) - den kan fryses Tips: Rouladen er rigtig god sammen med friske hindbær eller en hindbær sorbet. tag evt. og kom nogle mosede hindbær i flødeskummet/fyldet. rouladen kan "beklædes" med sigtet flormelis, et tyndt marcipanlåg eller zigzag med lidt glasur. |
|
Opskriften er vist 53422 gange,
og udskrevet 932 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2011-02-24 16:06:17 smager rigtig godt med mokkacreme-fyld, af ½ ltr. piskefløde (flødeskum), med tre spsk. flormelis og 4 spsk. kold kaffe. Kagekonen - 2010-04-12 18:02:37 Super god opskrift.Smager rigtig godt. Du skal dog kun give den 8 min. i ovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne