Helstegt lammeryg med rabarber og spinat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : |
|
|
Lammeryggen befries for sener og fedt.
Brunes på panden og krydres.
Steges videre i ovn ved 180 grader i ca. 15-20 min. Rabarberstykkerne gives et hurtig opkog. Tages op og afkøles. Kartoflerne rives og væden presses fra. Blandes med den finthakkede persille. Stegen tages ud og trækker ca. 6-8 min. Kartoflerne steges på pande som små pandekager. Krydres. Panden koges af med bouillon. Jævnes og tilsættes finthakket timian og evt. kulør. Smag til. Mens saucen koger sauteres rabarber og spinat af i lidt smør. Krydr med en anelse salt. |
|
Opskriften er vist 20049 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne