Karrymuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt af : Bedstemor Indsendt : |
|
|
Hæld vandet fra muslingerne og vend dem i de sammenpiskede æg, bland rasp med salt og karry og vend muslingerne heri. Steg det hele i smørret på en pande, bliv ved til de bliver sprøde og lysebrune i paneringen. Server straks med et drys persille og en citronbåd, rist gerne brødet.
|
|
Opskriften er vist 7471 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne