Græskarkerner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner Indsendt af : Trine Indsendt : Red : |
|
|
Vask kernere til alt kød etc er væk. Varm panden op til meget svag varmer og vend dem i _meget_ lidt olie i ca. 20 minuter med massere af salt.
Tips: Kan evt dryssses i Kartoffel-græskar suppe :) |
|
Opskriften er vist 13111 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Missy - 2015-10-01 14:36:50 Det er bare de bedste græskarkerner. De bliver også rigtig gode med hvidløgspulver drysset hen over sammen med saltet. denKloge. - 2008-10-28 19:43:53 der skal ikke olie på, men magarine. det bliver meget bedre. Er rigtig gode som snacks ved festlige lejligheder. :D mvh. denKloge. anonym - 2008-10-27 17:30:12 hvordan opbevare man dem efter ristning og i hvor lang tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne