Moskusoksesteg
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Moskusokse Indsendt af : Risse Indsendt : Red : |
|
|
Tø stegen langsomt op
Brun den hårdt i smør Krydr med salt og peber Hæld vand på, så den er halvt dækket Løg løg og gulerod i vandet Lad stegen simre i 2½-3 timer Tag stegen op og pak den ind Stegen hviler mens sovsen laves Si fonden og smag til med salt og peber og en teskefuld tyttebær. Jævn sovsen med sovsejævner Tips: Smager godt med godt brød og varme rodfrugter eller rodfrugtmos (gulerødder, pastinak og kartofler) Smager endnu bedre, hvis den har fået lov at trække i ca. 24 timer i en rødvinsmarinade. Det mørner også kødet. |
|
Opskriften er vist 30154 gange,
og udskrevet 651 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie Heilmann - 2021-10-15 17:03:10 Hvor meget grader skal den moskusokse steges i ovnen? Niilisi - 2012-02-19 15:12:44 Så der skal prøves, er i gryden og simrer :) Peter Roden Jerup - 2011-05-11 08:17:12 Den her opskrift er bare god mange tak for opskriften, den skal bruges mange gange Aviaja - 2010-12-31 10:28:07 Blot at oprindelsesland er Grønland... :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne