Æggefrikasse
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : lis Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen kom hakket løg i lad det snore lidt uden at få farve.
Kom championer i må ikke blive brune. Mel kommes i fløde og aspargesvæden kommes i til det bliver lige som sovs. Lad det snore i 3 - 4 min. Citronsaften salt og peber 5 hakket æg, asparges og nogle tomater røres i. Rør lidt idet det er godt varmt. Kommes på ristet brød pyntes med æg, tomater og persille. |
|
Opskriften er vist 4416 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne