Banane In Cioccolato
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen smelte fx. i mikroovn, hasselnødderne hakkes lidt groft og blandes i det smeltede chokolade og drys derefter vaniljen i. Bananerne skæres i halvtykke skiver, og dyppes i chokoladeblandingen. Stil de dyppede bananstykker i køleskabet indtil de er kolde, ellers kan de blive lagt i fryseren ca. 1 time.
Tips: De er bedst serveret kolde men hvis man ikke vil vente kan de også nydes varme :-) |
|
Opskriften er vist 6230 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2018-11-11 11:39:49 Hasselnødder i en opskrift med lavt nikkelindhold?? Den er ikke god. Der er 170 g nikkel i 100 g hasselnødder. Man skal holde sig under 10 g nikkel pr 100 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne