Pølseruller
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Falslund Indsendt : Red : |
|
|
Smuldre gæren i en skål. Varm mælken til det er håndvarmt og rør lidt af den i gæren.
Tilsæt resten af mælken samt salt, olie og mel. Ælt det hele grundigt igennem og lad dejen hæve i min. ½ time. Hæld derefter dejen ud på bordet med lidt mel og ælt den godt igennem. Del dejen i 20 lige store boller. Tril bollerne aflange og brug en kagerulle til at gøre dem flade og firkantede. Kom Ketchup i midten og læg en halv pølse oveni. Rul dejen hen over pølsen så den er dækket og enderne bukkes om også. Efterhæver i ca. 20 min. Bages ved 225 grader i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 7906 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne