Tortilla med kartofler og løg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien i en pande over middel varme, og svits kartoffelskover og løg, indtil kartoflerne er møre, i 8-10 minutter, under hyppig omrøring.
Pisk æg, flødeost og salt i en mellemstor skål. Hæld dem overkartoffelblandingen på panden. Skru varmen ned til svag-middel, og rør forsigtigt, indtil blandingen er stiv, ca. 5 minutter. Servering: Skær tortillaen i både. Servér den varm, eller sæt den i køleskabet til senere servering. Tips: Servér denne enkle, indbydende ret til brunch eller en let middag, enten varm eller ved stuetemperatur. |
|
Opskriften er vist 15053 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer maja & louise - 2005-01-01 01:01:01 Det er en totalt iorden fed ret! 10 point til den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne