Tortilla med kartofler og løg

Tortilla med kartofler og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.røde kartofler, skåret i tynde skiver
4 storeæg
0.5 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
1 lillerødløg i tynde skiver
30 g.rørt flødeost med purløg
 
Opskrift:
Opvarm olien i en pande over middel varme, og svits kartoffelskover og løg, indtil kartoflerne er møre, i 8-10 minutter, under hyppig omrøring.

Pisk æg, flødeost og salt i en mellemstor skål. Hæld dem overkartoffelblandingen på panden. Skru varmen ned til svag-middel, og rør forsigtigt, indtil blandingen er stiv, ca. 5 minutter.

Servering:
Skær tortillaen i både. Servér den varm, eller sæt den i køleskabet til senere servering.

Tips:

Servér denne enkle, indbydende ret til brunch eller en let middag, enten varm eller ved stuetemperatur.





karakterer:
Opskriften er vist 15053 gange,
og udskrevet 378 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en totalt iorden fed ret! 10 point til den!