Brun roulade med abrikos
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres til en konsistens som mayonnaise, og røres godt sammen med sukker til en ensartet konsistens, hvorefter ægget tilsættes under stadig omrøring.
Til sidst røres med og kakao i, hvorefter massen smøres ud på pergamentpapir ca. 30x25 cm.
Bages på ovnens midterste rille ved 240 grader C i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er bagt, vendes den straks over på et stykke papir, der er drysset med sukker. Papiret trækkes nu af, og marmeladen smøres på med en paletkniv. Bagværket rulles sammen til en roulade ved hjælp af det sukkerbestrøede papir, mens bagværket endnu er bøjeligt, hvorefter rouladen drysses med flormelis. Tips: 712 |
|
Opskriften er vist 10220 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne