Kantarelpie

Kantarelpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Kantarelpie, billede 4 Kantarelpie, billede 1 Kantarelpie, billede 2 Kantarelpie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kantarelstuvning:
400 g.kantareller
50 g.smør
 salt
 peber
 lidtcitronsaft
5 dl.piskefløde
 
4 butterdejsplader
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Kantarelstuvning: Kantarellerne ristes i smør, så der dannes en gylden skorpe. De krydres med salt og peber. Der tilsættes piskefløde og det indkoges til passende jævnhed. Giv cremen nogle dråber citronsaft.
Lad stuvningen blive kold.


Tø butterdejen ved stuetemperatur ca. 30 minutter. Rul den ene rulle lidt ud og beklæd en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter. Kom den kolde stuvning i og rul den sidste rulle af dejen ud og læg over som låg. Pensel med æg.

Lav blade af dejrester. Pensel butterdejen igen og skær et par ridser i låget bag den ca. 30 minutter ved 225 grader C alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 4630 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu