Kantarelpie
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kantarelstuvning:
Kantarellerne ristes i smør, så der dannes en gylden skorpe. De krydres med salt og peber. Der tilsættes piskefløde og det indkoges til passende jævnhed. Giv cremen nogle dråber citronsaft.
Lad stuvningen blive kold. Tø butterdejen ved stuetemperatur ca. 30 minutter. Rul den ene rulle lidt ud og beklæd en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter. Kom den kolde stuvning i og rul den sidste rulle af dejen ud og læg over som låg. Pensel med æg. Lav blade af dejrester. Pensel butterdejen igen og skær et par ridser i låget bag den ca. 30 minutter ved 225 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 4673 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne