Herlig roulade
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Til dejen knuses de smuttede mandler, det og resten af ingredienserne røres godt sammen til en let luftig masse.
Smøres ud på pergamentpapir, der er velsmurt med smeltet margarine.
Bages i ca. 10 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.
Et lag hindbær- eller jordbærmarmelade smøres ud over bundene, der rulles sammen, medens de er varme. Man undgår da, at bundene knækker. Der bliver to roulader af denne opskrift, når man bruger almindeligt smørrebrødspapir. Når rouladerne er kolde, kan de overdrysses med flormelis eller evt. pyntes med glasur og lidt hakkede mandler eller flødeskum. Tips: 667 |
|
Opskriften er vist 51276 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-02-27 14:45:45 Ja, der er altid en god ide at komme lidt salt i en roulade, det gør at den ikke så let revner, når man skal rulle den sammen! Sigrid. - 2011-09-15 13:43:52 kan det være rigtig at der skal være hele 5g. hjortaksalt? det lyder af super meget nemlig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne