Diplomatkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør eller margarine og sukker røres sammen.
Heri kommes æggeblommerne en ad gangen.
Den revne citronskal, gluten, bagepulver og mælk røres i skiftevis.
Til sidst de stiftpiskede hvider.
Muffinsforme eller store linseforme smøres godt og drysses i bunden med farin. Æblerne skrælles. Skæres i snitter, koges møre i hindbærsaften og lægges ned i formene. Dejen hældes over. Formene fyldes 2/3 op. Bages i ca. 15 minutter ved 200 grader C. Kagerne vendes ud af formene, når de er godt lunkne. Skær kagerne til, så de kan stå lige. Serveres med røde æbler og nydes med iskold flødeskum. Tips: 677 |
|
Opskriften er vist 6025 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne