Hjortemedaljoner

Hjortemedaljoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte22

Indsendt :     

Ingredienser:
8-12 hjortemedaljoner (ca. 700 g)
2 spsk.olivenolie
3 knuste enebær
2 kvistetimian
 
1 fennikel
2 gulerødder
1 pastinak
2 syrlige æbler
 
Opskrift:
Fennikel gulerod og pastinak skæres i stykker på langs af 1/2 cm tykkelse. Kog dem 2 minutter i vand med salt. Dryp dem godt af for vand i en sigte.

Æblerne halveres og kernehuset skæres ud. Pensel grøntsager og æbler med olivenolie og grill dem ca. 5 minutter til de er let møre med bid. Det grillede grønt skæres efterfølgende i mindre stykker.

Hjortemedaljonerne krydres med olivenolie, knuste enebær og timian
Medaljonerne grilles ca. 2 minutter på hver side, afhængigt af højden på kødet.

Serveres med kogte aspargeskartofler og vildtsauce.







karakterer:
Opskriften er vist 10311 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu