Hjortemedaljoner
Indsendt af : Gitte22 Indsendt : |
|
|
Fennikel gulerod og pastinak skæres i stykker på langs af 1/2 cm tykkelse. Kog dem 2 minutter i vand med salt. Dryp dem godt af for vand i en sigte.
Æblerne halveres og kernehuset skæres ud. Pensel grøntsager og æbler med olivenolie og grill dem ca. 5 minutter til de er let møre med bid. Det grillede grønt skæres efterfølgende i mindre stykker. Hjortemedaljonerne krydres med olivenolie, knuste enebær og timian Medaljonerne grilles ca. 2 minutter på hver side, afhængigt af højden på kødet. Serveres med kogte aspargeskartofler og vildtsauce. |
|
Opskriften er vist 10311 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne