Vildtsauce 02
Indsendt af : Gitte Indsendt : |
|
|
Løgene ristes møre i en gryde med lidt fedtstof.
Tilsæt rødvin og lad det simre til det halve er tilbage i gryden. Tilsæt vildtbouillon og lad det koge til det har fået en god og kraftig smag. Kog saucen igennem med lidt piskefløde og smag til med salt og peber. Jævn evt. maizena. |
|
Opskriften er vist 19532 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne