Mørbradbøf med skinke og ost
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Hans Indsendt : Red : |
|
|
Befri mørbraderne for for sener og hinder og skær den i 4 - 6 stykker. Stil stykkerne på højkant og bank dem lidt ud med håndroden.
Brun bøfferne i smør og drys med salt og peber. Hæld grønsagerne i et smurt ovnfast fad og læg bøfferne oven på. Hver bøf dækkes med en skive skinke eller hamburgerryg og drys reven ost over. Drys med paprika og hæld bouillon ved. Fadet sættes midt i ovnen ved 225 grader i 15 - 20 min. Server direkte fra fadet med godt brød til. |
|
Opskriften er vist 11393 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2011-10-05 16:46:20 Det er en rigtig lækker opskrift. En god variation fra alm. mørbradbøffer med bløde løg. Vi laver den dog med bacon i stedet for skinke fra tid til anden. Det gir en fantastisk dejlig smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne