Spaghetti bolognese 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Milla Indsendt : Red : |
|
|
Oksekødet brunes i en gryde med en lille smule salt og peber.
Løget pilles, skæres i små tern og blandes i kødet. De to fed hvidløg piles og presses gennem en hvidløgspresser ned i kødet. Gulerødderne skrælles og rives sammen med fenniklen ned i gryden.
Blandingen simrer i 5 min. Champignonerne skylles for jord og den yderste del af stilken skæres af, hvorefter resten skæres i små stykker og tilsættes blandingen i gryden. Flåede hakkede tomater tilsættes sammen med tomatpure. Bagefter tilsættes oregano, rørsukker og salt og peber, og retten simrer i min. 20-30 min ved svag varme. Når retten har simret længe nok, og pastaen er kogt, så er maden klar til servering. Tips: Spaghetti bolognese bliver bedre og kommer til at smage af mere, hvis det simrer længere tid - f.eks. en time. |
|
Opskriften er vist 14761 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne