Makron-linser
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Eddike, vand og mel æltes godt til en dej, og lægges koldt i 15 minutter.
Dejen rulles ud til en aflang plade, herpå fordeles margarine, dejen foldes sammen i 3 lag og lægges koldt igen.
Dette gentages i alt 3 gange.
Til sidst rulles dejen ud, smurte linse- eller muffinsforme beklædes med dejen, formene stilles koldt.
I hver form kommes lidt hindbærmarmelade og derover makronfyld. Hertil røres smør, hakkede mandler, flormelis og ægget sammen. Over makronfyldet kan lægges et kryds af butterdejen. Kagerne bages ved jævn varme 200-225 grader C i 10 minutter. Vendes forsigtigt ud. Kan evt. pyntes med flormelisglasur. Tips: 220 |
|
Opskriften er vist 5747 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne