Rabarbartærte Med creme

Rabarbartærte Med creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Morten Guld

Indsendt :      Red :
Rabarbartærte Med creme, billede 4 Rabarbartærte Med creme, billede 1 Rabarbartærte Med creme, billede 2 Rabarbartærte Med creme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dejen:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
750 gram Rabarber, renset vægt
   
Opskrift:
Dejen:
Ælt mel, sukker, citronskal, æg og det bløde smør til det danner en kugle.
Dæk dejen over en springform ca. 26 cm. i diameter og prik huller i dejen.

Bag dejen midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca 10 minutter.

Fyld:
Hak nødder og tilsæt sukker, æg og creme fraiche
Vask rabarber og skær dem i skiver på ca 1 cm.

Læg blandingen ovenpå den forbagte dej og bag videre i ca. 45-50 minutter.

Lad den køle af, og drys til sidst flormelis på.





karakterer:
Opskriften er vist 57764 gange,
og udskrevet 896 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14936 (3556 kcal)
KJ pr. Pers. 1867 (444 kcal)
Vægt ialt 1665 gram
Vægt pr. Pers. 208 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 897 KJ (213 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 26.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu