Rejebisque
Hovedingrediens : Rejer - Nordsørejer Indsendt : Red : |
|
|
Svits finthakket løg og gulerod i smør sammen med fintsnittet chili (uden kerner) og hvidløg.
Tilsæt rejer (tag evt. lidt fra til pynt) og timian. Tilsæt vin og lad den koge næsten ind. Hæld bouillon på og lad suppen simre 10-15 min. Blend suppen og sigt den op i en ren gryde. Giv den et opkog og tilsæt sherry og fløde. Smag til med salt og peber og server med lun flute. |
|
Opskriften er vist 18709 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne