Pærer dampet i hvidvin
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt af : Yogi Indsendt : |
|
|
Hæld vin, sukker og kanel i en gryde.
Flæk vanillestangen og læg den i gryden. Kog lagen op. Mens lagen kommer i kog, skrælles pærerne. Læg dem i den kogende lage, og lad dem koge møre ved lidt over middel varme med låget på. De skal have ca. 10 minutter, og når de er møre går en kødnål nemt igennem. Afkøl dem mindst 1 time, og gerne lidt køligt. Halver pærerne før servering og fjern blomst og kernehus. Server med f.eks. flødeskum. Tips: Kogetiden afhænger af pærerne, temperaturen på komfuret, og om de er hele eller halve. Halveres og udkernes de inden kogning, skal de ca. koge den halve tid. Rørsukkeret kan erstattes af 200 gr. "Perfect Fit", hvis desserten skal serveres for diabetikere, og flødeskummet kan erstattes med fromage frais. |
|
Opskriften er vist 9344 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne