Kakaokager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : panda Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes (evt. i micro ovn) og alle ingredienserne røres først sammen i en skål, æltes derefter sammen på et spækbræt og rulles til en pølse, som afkøles i køleskabet i ca. 10 minutter.
Dejen skæres derefter i skiver (ikke for tynde, men en god småkage størrelse). Kakaokagerne bages ved 220°C i ca. 8-10 minutter på en bageplade med bagepapir. Lad dem afkøle på bagepladen i et stykke tid, og de er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 13576 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Karsten - 2020-08-31 07:25:46 Virkelig lækre kager, nem og simpel opskrift. Jeg bruger lidt appelsinskal og hakket chokolade i, og så har man de skønneste choc chip cookies. Mellanie - 2017-05-12 19:27:08 Prøv at skrive hvor lang tid de skal være der inde Almedina - 2013-09-05 14:19:39 Mine børn elskede de her småkager. Vi brugte ikke vanilie´og brugte nestle kakao ela - 2010-04-22 16:28:55 Synes de er dårlige :| Smager ikke rigtigt af noget. ann - 2008-12-03 14:17:15 de er rigtig gode men lille smule vand vil hjælpe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne