Filodej med fisk

Filodej med fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 arkfilodej
500 g.hvid fisk uden ben
250 g.champignoner
25 g.smør
 Salvie, frisk
 salt
 peber
 det grønne af en porre
 
Opskrift:
Svits rensede skivede champignoner i smør og tilsæt friskhakkede salvieblade, salt og peber.
Lad det afkøle og vend små stykker fisk i.

To til tre lag filodej skæres i kvadrater på ca. 20+20 cm.
Læg fyldet på midten og saml de fire hjørner over fyldet som en pose.

Bind poserne til med en strimmel blancheret porre og sæt dem i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.

Servers med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 14994 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu