Filodej med fisk
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Svits rensede skivede champignoner i smør og tilsæt friskhakkede salvieblade, salt og peber.
Lad det afkøle og vend små stykker fisk i. To til tre lag filodej skæres i kvadrater på ca. 20+20 cm. Læg fyldet på midten og saml de fire hjørner over fyldet som en pose. Bind poserne til med en strimmel blancheret porre og sæt dem i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min. Servers med salat. |
|
Opskriften er vist 14994 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne