Abrikoskage med kokos
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt af : Stenner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød abrikoserne i vand mindst 4 timer eller 5 min. i mikro-ovn.
Rør grofthakkede abrikoser sammen med kokosmel og 2 dl af udblødningsvandet. Pisk æggene sammen med sukker og rør det i frugtmassen. Bland de tørre ingredienser sammen og rør dem i dejen sammen med revet citronskal og citronsaft. Fyld dejen i en smurt form og bag kagen ved 180 grader i 35-40 min. Lad den afkøle på en rist. |
|
Opskriften er vist 12754 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Pearl - 2019-10-02 23:25:54 Smager dejligt, men er meget bastant og tør - virker mere som et brød. Per - 2019-08-19 16:55:23 Til udblødning brugt vi 1 liter vand, der var ca. 8 dl til rest, så 5 dl. ville havde været nok. Springformen på billedet er 23 cm. i diameter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne