Butterdej med kyllinq
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Stenner Indsendt : Red : |
|
|
Træk skindet af kyllingebrysterne og skær dem i strimler.
Skær den rensede porre og skrællede persillerod i tynde skiver og blancher dem i letsaltet kogende vand. Rør creme fraiche op med hakkede krydderurter og vend grønsager og kylling i. Smag til med salt og peber og fordel fyldet på 4 plader butterdej rullet ud til ca. 15+20 cm. Luk pakkerne med en gaffel, pensel med sammenpisket æg og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min. Server med salat. |
|
Opskriften er vist 21047 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2012-02-10 17:22:02 Glæder mig til at komme i gang lyder lækkert!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne