Butterdej med kyllinq

Butterdej med kyllinq, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stenner

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkefossen butterdej i plader
2 kyllingebryster
1 porre
1 persillerod
1 dl.cremefraiche 38%
 friske krydderurter(f.eks. persille og purløg)
 salt
 peber
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Træk skindet af kyllingebrysterne og skær dem i strimler.
Skær den rensede porre og skrællede persillerod i tynde skiver og blancher dem i letsaltet kogende vand.
Rør creme fraiche op med hakkede krydderurter og vend grønsager og kylling i.
Smag til med salt og peber og fordel fyldet på 4 plader butterdej rullet ud til ca. 15+20 cm.
Luk pakkerne med en gaffel, pensel med sammenpisket æg og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min.

Server med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 21047 gange,
og udskrevet 533 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-10 17:22:02
Glæder mig til at komme i gang lyder lækkert!!!