Pureret løgsuppe med grønt
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og skær dem i skiver. Skyl og rens porrer og gulerødder og skær dem i tynde skiver.
Smelt fedtstof i en tykbundet gryde. Svits løg og porrer i ca. 5 min. under omrøring. Bland gulerødder og persille i. Tilsæt hvidløg, merian og sort peber. Hæld bouillon i. Lad det småsnurre under låg i ca. 10 min., indtil grønsagerne er møre. Purér grønsagerne lidt ad gangen i en blender eller gennem en sigte. Gem lidt gulerødder til pynt. Hæld pureen i gryden. Rør melet ud i lidt af mælken og pisk det i pureen. Tilsæt resten af mælken. Varm det op og lad suppen småsnurre, ikke koge, nogle minutter. Smag til med salt. Drys klippet purløg og gulerødder over og servér straks. |
|
Opskriften er vist 6404 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne