Piluris
Indsendt af : Mechtildis Indsendt : Red : |
|
|
Skyl risene og lad dem dryppe grundigt af.
Smelt smørret i en gryde over middel blus, når det er varmt, uden at brune, så kom kardemomme, nelliker og kanel i, og steg disse krydderier i et par min. Kom nu løg i og sauter til løgstykkerne er klare. Kom nu risene og salt i og sauter igen i et minut, hæld så vandet på og bring i kog. Læg sølvpapir og låg på og lad risene koge ved meget lavt blus i præcis 20 min. Sluk for blusset, og lad risene hvile i 5 min. Risene vendes forsigtigt før servering. Tips: Prøv risene med min anden opskrift, vegetarisk kikærtecurry. |
|
Opskriften er vist 2048 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne