Vegetarisk kikærtecurry
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt af : Mechtildis Indsendt : |
|
|
Varm olien i en gryde ved høj varme, og steg løgene uden at brune.
Steg i et par min. og tilsæt så kardemomme og chili, og steg videre. Tilsæt hvidløg og ingefær rør rundt, og skru ned for blusset og steg i 10 min. Tilsæt krydderierne spidskommen, koriander, ingefær og gurkemeje, og steg i et par min. ved lav varme. Tilsæt 6 dl. varmt vand, tomatpure og salt og lad retten simre i 30 min. Hvis du bruger bukkehornsblade, så kom dem i retten når der er gået 20 min. Kom også kikærterne i nu, så de kan koge sammen med resten. Hvis man synes at sovsen er for vandig, kan man mose nogle af kikærterne. Man kan også komme noget sojafløde, fløde eller kokosmælk i hvis man vil have en mere cremet sovs, men den bliver også mindre hot. |
|
Opskriften er vist 9058 gange,
og udskrevet 164 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne